KKTC'de Hacı Adayları Eğitim Semineri Düzenlendi
T.C.Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen Din Görevlileriyle Buluştu
KKTC Din İşleri Başkanı Hakan MORAL'e Hayırlı Olsun Ziyareti
2025 YILI HAC KESİN KAYITLARI BAŞLADI!
Şubat Tatili Umre Programına Kayıtlar Başladı
15 Temmuz Şehitleri Anma ve Mevlit Programı Düzenlendi
KKTC'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Hac Yolcularımız Yurda Döndü
Hacılarımız Mekke’de Kutsal Mekanları Ziyaret Etti.
Detaylar için resmin üzerine tıklayınız.
Hacılarımız Arafat'ta...
Detaylar için resmin üzerine tıklayınız...
Arafat Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, kurbanını TDV'ye emanet etti
Hala Sultan diyarından mübarek topraklara yolculuk başladı
Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu, kurbanını TDV'ye emanet etti
2024 Yılı Vekaletle Kurban Bağışı Başladı.
Uygulamalı Hac Eğtim Semineri Düzenlendi
Hacı Adayları Bilgilendirme ve Eğitim Semineri
   

HAC KESİN KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR!

2023 Hac Kesin Kayit

KKTC’den 2023 yılında Hacca gidecek hacı adaylarının kesin kayıt işlemlerini T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliğine şahsen yapmaları gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri 14 Mart 2023 tarihinde başlamış olup 24 Mart 2023 Cuma günü saat 16:30’da sona erecektir. Kayıtlarımız kontenjanla sınırlıdır. Hacı adaylarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için işlemlerini son güne bırakmamaları tavsiye olunur.

KKTC’de gerçekleştirilecek 2023 Hac Organizasyonu, daha önceki yıllarda olduğu gibi T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı imkânlarıyla yapılmaktadır. Hac Organizasyonunun her aşaması T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından KKTC şartlarına uygun olarak planlanmaktadır. Bu planlama dâhilinde hacı adaylarımıza rehberlik, irşâd, iâşe, otel konaklama, sağlık ve ulaşım gibi hizmetler sunulmaktadır.

Hac kesin kayıtlarını yaptırmak için adayların 01 Haziran 2024 tarihine kadar geçerlilik süresi olan T.C. Pasaportu ile Din Hizmetleri Müşavirliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Hac Organizasyonu ve kayıtlarla ilgili geniş bilgi Müşavirliğimiz tarafından verilmektedir.

Hac Organizasyonunda  2, 3 veya 4 kişinin aynı odada kalabileceği şekilde Oda Tercihli Konaklama Türü tercih edilebilmektedir. Hacı adayları, kalacağı oda tercihini kendisi belirlemekte ve hac ücretleri bu tercihlere göre değişiklik arz etmektedir.

Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

İrtibat için adres ve telefonlar:

Hala Sultan Cami Yerleşkesi, Din Hizmetleri Müşavirliği Haspolat-Lefkoşa

0 392 233 55 16

   
Başlıklar:
   

   

Duyurular  

DİYANET RADYO KIBRISTA

92,6 ve 97,5 frekanslarından dinleyebilirsiniz.


***ÖNEMLİ DUYURU ***

2025 Yılı Hac Kesin Kayıtları Başladı

Kayıt yaptırmak isteyenlerin Müşavirliğimize şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Kesin Kayıtlar 24 Ocak 2025 Cuma günü sona erecektir.

Bilgi için: 0 392 233 55 16 


   

   

Diyanet Yayınları  

Diyanet Yayınlarına Hala Sultan Camii altında bulunan Kitap Satış Büromuzdan ulaşabilirsiniz.
   
cblogo.png
Diyanet Radyo nebi diniyayin
   

Yönetici Girişi